Een e-zine?

Beauty Junkies bestaat al sinds 2009, waarom nu dan opeens een e-zine? Daar hebben we verschillende redenen voor. Ten eerste: het is niet opeens, we hebben er lang over nagedacht hoe we onze ontdekkingen op beautygebied met jullie kunnen delen. Een e-zine vinden we spannender dan een nieuwsbrief. Het is persoonlijker dan informatie op onze website en uitgebreider dan een blog. Bovendien leest het gemakkelijk op een tablet of smartphone. Ten tweede: er gebeurt zoveel in onze urban spa, we vinden het leuk om je daarvan op de hoogte te houden. Ten derde: we merken dat onze klanten op zoek zijn naar informatie. Op deze manier kunnen we wat meer vertellen over onze behandelingen, de producten waarmee we werken en andere beautyonderwerpen. En last but not least: het is bijna kerst. Magazines brengen dubbeldikke kerstedities uit – wij maken een feestelijke e-zine. Die in het nieuwe jaar een niet minder feestelijk vervolg krijgt.