Een nieuwe kersttraditie

Het is de tijd van het jaar dat we feestjes en borrels hebben en uitgebreide etentjes met familie en vrienden. Of die bijeenkomsten nu informeel zijn, uitbundig of chic, ze vragen hoe dan ook om een verzorgd uiterlijk. Maar dit is tegelijk de periode dat ons werk af moet voor het einde van het jaar, we uren in de keuken staan en druk rondrennen om alles te regelen. Wij vinden die uitgebreide maaltijden met de hele familie ook supergezellig, maar pleiten er toch voor om ruimte in te bouwen voor een nieuwe kersttraditie: het beautymomentje. Een momentje in december waarin je aandacht aan je uiterlijk laat besteden. Zoals een manicure, een gezichtsmassage of het bijwerken van je wenkbrauwen. Dan zit je straks met nog veel meer plezier aan de champagne!

Na al die feestjes en late avonden is je huid in het nieuwe jaar vast wel toe aan een oppepper. Daarom hebben wij in januari en februari de volgende actie:

DR MURAD HUIDVERBETERING