Go green! Smoothie voor een mooie huid

Voor onze behandelingen gebruiken we natuurlijke producten. Maar we vinden het ook belangrijk om gezond te leven – een innerlijke ‘touch of green’ zie je aan je huid! Veel water drinken helpt natuurlijk. Of wat denk je van deze heerlijke groene smoothie, ter afwisseling van mezzes en oliebollen?


Ingrediënten:

– 1 peer
– 2 schijven ananas
– een handvol spinazie
– stukje gember (formaat walnoot)
– 3 eetlepels kefir of yoghurt
– handvol muntblaadjes
– klein beetje water

Doe alle ingrediënten in de blender en meng ze tot een gladde vloeistof. Ananas is rijk aan bèta caroteen en vitamine E. Vitamine E werkt ontstekingsremmend en als antioxidant. Bovendien bevat ananas mineralen, zoals magnesium, fosfor, ijzer, koper, zink, jodium en mangaan. Gember is ontstekingsremmend en heeft een antibacteriële werking. Een supergezonde smoothie dus, maar ook heel erg lekker. Enjoy!