Terugblik 2016: winnaar Beauty Awards!

Het jaar is bijna voorbij, daar worden we een beetje nostalgisch van. 2016 zal voor ons onvergetelijk blijven, want het was het jaar waarin we de Beauty Award ‘Beauty Salon van het jaar’ wonnen. Dat is een zeer prestigieuze vakprijs, waarop we dan ook heel trots zijn. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je een uitgebreide deelname-inzending verzorgen. Er wordt naar heel veel aspecten van je salon gekeken, zoals visie en missie en dat wat je onderscheidend maakt. Vervolgens werden we bezocht door een mystery guest, die zich na de behandeling bekend maakte. Het was ontzettend spannend, vooral toen we genomineerd werden. Want dan moet je jezelf aan de jury presenteren. Naar de uitreiking gingen we met ons hele team, natuurlijk all the way met haar, kleding en make-up. We waren zo blij toen we hoorden dat we gewonnen hadden! Een echte erkenning van vakgenoten. Wat het nieuwe jaar ons zal brengen? Daarover houden we jullie in dit e-zine op de hoogte.

Vast fijne feestdagen!