Alleen getest op topmodellen

De slogan van het merk Ellis Faas is: ‘Alleen getest op topmodellen’. Want haar producten zijn dierproefvrij. Het hele concept van producten, kleuren en design hangt met elkaar samen.

Natuurlijk, vloeibaar, handig

De kleuren die Ellis Faas gebruikt, zijn geïnspireerd op de natuurlijke kleuren van het menselijk lichaam. Alle producten zijn vloeibaar, vanuit de filosofie dat het grootste deel van het menselijk lichaam uit water bestaat. Vloeibare make-up zal dus beter met de huid matchen dan een vast product. De verpakking is cool, clean & collected: een soort ‘stift’ die er uitziet als een langwerpige kogel. Het product wordt aangebracht via een pompje en een ingebouwd kwastje, je hebt er dus geen aparte kwasten voor nodig. Wanneer je een productpalet hebt samengesteld, kun je dit bewaren in een bijpassende hippe holder. Superhandig, want zo raak je de spullen niet zo snel kwijt. Wil je alleen je mascara, lipstick en eyeliner meenemen in je tas? Ook daarvoor heeft Ellis Faas een speciale holder gecreëerd. Deze bestaat uit in elkaar passende delen – geïnspireerd op de menselijke ruggengraat…