Tip van onze jongste Beauty Junkie : Naïf en Absolution L’Eponge Konjak

Sara en Sevda zijn het helemaal eens met mevrouw Francken: een goede reiniging van de huid is belangrijk. Op een speelse manier reinigen ze hun gezicht met een speciale 100% natuurlijke reinigingsspons. De konjac spons van Naïf geeft een zachte reiniging met een antibacteriële werking en bevat geen chemicaliën of gifstoffen. De spons reinigt je huid niet alleen op een natuurlijke manier, maar stimuleert ook de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen. Je hoeft de spons niet uit te wassen; uitknijpen met de hand en daarna drogen aan de lucht (ophangen aan de kraan) is voldoende. Heb je de spons een tijdje niet gebruikt? Dan eerst even onder de kraan houden of in een bakje met warm water leggen. De gebruiksduur is ongeveer 3 maanden.