Januari detoxmaand

Misschien moet je met het lezen van dit artikel even wachten tot januari. Want dat is de maand bij uitstek om te detoxen. Met andere woorden: je ontdoen van het teveel aan lekkere hapjes en drankjes en het te weinig bewegen dat december met zich meebrengt. Detoxen kan op talloze manieren en elke manier heeft voor- en nadelen. Laat je dus goed voorlichten over en begeleiden bij je detox.

Je huid kan in het nieuwe jaar ook een detox gebruiken. Als je veel feestjes hebt gehad, dan heb je waarschijnlijk meer make-up gebruikt dan anders. Ook late avonden, korte nachten en te weinig buitenlucht laten sporen na. Om je huid te laten detoxen, is het om te beginnen goed om voldoende water te drinken, alcohol en suiker te laten staan, een goede nachtrust te nemen, meer naar buiten te gaan en veel groente en vruchten te eten. Vind je water drinken saai? Wij vrolijken onze watertjes altijd op met citroen, gember en munt. Niet alleen lekker, maar ook prima voor je detox.

Om van buitenaf aan je detox te werken, adviseren we regelmatige (zachte) scrubs, gezichtsmassages en extra verzorgende producten. En het zou eigenlijk niet meer nodig hoeven zijn om het te zeggen maar we doen het toch: verwijder altijd, echt ALTIJD, je make-up voor het slapengaan en breng pas daarna je nachtcrème aan.

Hulp nodig bij het detoxen van je huid? Maak dan een afspraak!