Even voorstellen?

We are Beauty Junkies is het e-magazine van “Beauty Junkies Urban Spa”,  de winnaars van de Beauty Award 2016 (beste salon van Nederland)

Voor wie ons nog niet kent: wij zijn Fati en Sevda Acar. Onze ouders kwamen eind jaren zestig vanuit Turkije naar Nederland en wij en onze andere zus en twee broers zijn allemaal in Hengelo geboren en getogen. Tijdens onze studies hebben we op verschillende plekken gewoond, ook in het buitenland. Zo zijn we met een mix van talen en culturen opgegroeid.

Al die culturen kennen hun eigen beautyrituelen. Sevda was daarin altijd al geïnteresseerd; ze had na haar middelbare schoolopleiding meteen verder willen gaan als schoonheidsspecialiste. Maar omdat onze ouders op een universitaire opleiding stonden, heeft ze in Amsterdam haar studie en een beautybaan gecombineerd. Fati heeft een aantal jaren in New York gestudeerd en daar ontstond ons idee voor een eigen urban spa. In Beauty Junkies komt voor ons alles samen: onze passie, onze achtergrond, onze opleiding en onze (buitenlandse) ervaring. Sevda is de beautician, Fati regelt alles er omheen. Samen hebben we het concept voor Beauty Junkies bedacht. Wat we wilden: een beautyboetiek waar klanten zich welkom, happy en relaxed voelen. Waar professionele kennis aanwezig is en persoonlijke aandacht wordt gegeven. Waar je even niks hoeft en lekker tot rust kunt komen. Want wij geloven: wanneer je in balans bent, dan kun je de wereld aan.

De afgelopen jaren is ons team uitgebreid met leuke enthousiaste meiden, die zich ook helemaal Beauty Junkie voelen. In volgende edities van dit e-zine stellen ze zich aan je voor.